PlasmaMade Air Sensor

PlasmaMade, joka tunnetaan vallankumouksellisista imusuodattimen suodattimista, on nyt lisännyt valikoimaan ainutlaatuisen ilma-anturin. Tällä ilma-anturilla voit mitata kosteuden, hiilidioksidin, TVOC: n (saastumisaste) ja lämpötilan. Oheinen sovellus varmistaa, että voit helposti lukea mitatut arvot älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi.

Mikä tekee PlasmaMade-ilmaanturista niin kätevän?
Neljällä perusarvolla saat sovelluksen kautta tietoa ja neuvoja siitä, kuinka pääset helposti oikeaan elinympäristöön. Ensinnäkin tämä on tärkeää terveydellesi, mutta varmasti myös lompakollesi. Kuten kaikki tietävät, ilmanlaatu on erittäin tärkeä terveydelle.

Mitä mitataan ja miksi?
* Valitsemasi huoneen lämpötila. Tämä on tärkeää mukavan elinympäristön saavuttamiseksi. Liian korkea lämpötila voi aiheuttaa epämiellyttävän tunteen ja johtaa myös täydellisyyteen. Liian matala lämpötila voi myös aiheuttaa epämukavan tunteen ja vähentää vastustuskykyäsi.
* Kosteus on myös erittäin tärkeä, koska liian alhainen kosteus voi johtaa vähentyneeseen vastustuskykyyn ja esimerkiksi silmien kuivumiseen. Toisaalta liian korkea kosteus voi aiheuttaa sienen ja bakteerien nopeutuneen kasvun huoneessa ja voi siten aiheuttaa sairauksia ja vähentää vastustuskykyä.
* Hiilidioksidin tai hiilidioksidin arvo on erittäin tärkeä, jotta voitaisiin antaa oikea näyttö valitun tilan elinympäristöstä. Alhainen CO2-arvo on mukavin elää, hiukan korkeampi arvo ei voi vahingoittaa, mutta on parempi pitää se alhaisena. Liian korkea arvo voi johtaa päänsärkyyn tai tunteettomuuteen ja keskittymiskyvyttömyyteen, mikä aiheuttaa sinulle erittäin epämiellyttävän tunteen.
* TVOC-arvo antaa tietoa huoneen pilaantumisasteesta. Mitä alhaisempi tämä arvo on, sitä parempi. TVOC: n aiheuttavat esimerkiksi ruoanlaitto, tee itse, tupakointi tai kodin pesukone ja kuivausrumpu. Lyhyesti sanottuna kaikki, mikä tuottaa kaasua tai pölyä. Liian korkea TVOC-pitoisuus voi aiheuttaa keuhkosairauksia, päänsärkyä, ärtynyttä nenää ja / tai astmaa.

Hiukkasmoduuli voidaan tilata sovelluksesta. Tällä hiukkasmoduulilla voidaan mitata PM 1, PM 2,5 ja PM 10. Koskee myös hiukkasia: mitä pienempi pitoisuus on, sitä parempi. Hienoa pölyä aiheuttavat ruoanlaitto, takat, imurointi, kynttilät jne. Liian korkea hienon pölyn pitoisuus voi aiheuttaa hengitysvaikeuksia tai vielä pahempaa, tämä pääsee keuhkoihin. Jopa PM 1: n alla olevat erittäin hienot hiukkaset voivat päästä vereen, mikä pahimmassa tapauksessa voi jopa aiheuttaa syöpää. Hiukkasia pidetään tulevaisuuden suurimpana ongelmana. Hiukkasmoduuli voidaan helposti sijoittaa sovelluksen taululle ja näyttää tiedot heti.

Mihin anturi voidaan sijoittaa?
PlasmaMade-ilma-anturi voidaan sijoittaa helposti mihin tahansa huoneeseen. Se on myös erittäin helppo asentaa; rekisteröit anturin WiFi-verkkoon kerran ja se on asennettu.

PlasmaMade-sovellus
PlasmaMade-sovelluksessa luot suoran yhteyden PlasmaMade-ilmaanturiin. Tämän jälkeen saat heti käsityksen valitun huoneen ilmanlaadusta. Jos ilmanlaadussa tapahtuu muutoksia, sovellus ilmoittaa tästä heti. Sovellus tarkastelee myös välittömän alueen tietoja ja perustaa neuvojaan myös tähän. Tällä tavalla sinulla on aina mukava sisäilmasto.