PlasmaMade Video

Vuosien kehityksen jälkeen, PlasmaMade käynnistyi vuonna 2013 vallankumouksellisella suodatin järjestelmällä, erityisesti suunniteltu keittiö teollisuuden liesituulettimille.
Meidän PlasmaMade Airfilter voidaan asettaa suoraan mihin tahansa liesituulettimeen, enää ei tarvita ulkoilma ilman poistoa. Tämän edut ovat suoraan säästöissä lämmitys ja viilennyskuluissa, koska ilmaa ei enää viedä ulos, vaan se pysyy talon sisällä. Tätä kutsuttaan “uudelleen kierrätykseksi”. Lisähyöty on se, että liesituuletin voi nyt sisältää kotisi EPC-laskimen, joka tarkoittaa, että energia luokka on vihdoin tarkka.

PlasmaMade Airfilter ei vain eliminoi ruuanlaitto hajuja mutta myös siitepölyn ja bakteerit kotoasi.
Tämä saavuttamiseksi PlasmaMade Airfilter käyttää 4 tekniikkaa.
Ensin, plasma joka muuntaa O2 molekyylit O3 molekyyleiksi, eliminoiden haju partikkelit.
Toiseksi, meidän sähköstaattiset ulommat kehät joissa me luomme ioneja jotka läpäisevät kokkausilman.
Ja kolmanneksi, meidän elektrostatiikkamme, niiden lasikuitu ytimillä, antavat meille mahdollisuuden varastoida karkeita saasteita & rasvaa ja hitaasti eliminoiden ne sisempien ja ulompien teräsverkkojen elektrodeilla.
Viimeiseksi, hiilen uloin kerros puhdistaa ilman ja poistaa kaikki jäämät, mahdollistaen meidän suodattimen eliminoida sekä karkeat että piensaasteet.

PlasmaMade Airfilter on rakennettu kestämään 10-15 vuotta ja noudattaa tiukimpia turvallisuus standardeja. Muut järjestelmät usein käyttävät vain yhtä tekniikkaa, heidän suodattimissaan, ja siten ne eivät ole verrattavissa meidän vallankumoukselliseen PlasmaMade järjestelmään.
Jokaiseen PlasmaMade Airfilter on liitetty aitoustodistus, jonka voit rekisteröidä, jotta olet varma parhaasta palvelusta ja aidosta tuotteesta.
Lue kaikki PlasmaMade:sta monista artikkeleista ja lehdistötiedotteista, joita voi löytää netistä. Me olemme myös tehneet monia videoita, jotka ovat saatavilla omalla YouTube kanavallamme.

Vuodesta 2017, PlasmaMade on kasvattanut valikoimaansa PlasmaMade Carbon series:lla. Nämä suodattimet ovat tehty saman idean mukaan kuin alkuperäinen PlasmaMade Airfilter. Pääero on se, että PlasmaMade Carbon Airfilter eliminoi vain ruuanlaittohajut.

Uniikkia PlasmaMade Carbon Airfilter on se, että nämä viimeiset 2-3 vuotta kiitos korkean-hiili sekoituksen jonka olemme erityisesti valinneet tähän suodattimeen.
Suodattimet on tehty korkean laadun materiaaleista kuten mustasta teräksestä ja ABS-muovista.
Nämä suodattimet sopivat myös kaikiin liesituulettimiin joten PlasmaMade Carbon series tarjoaa sopivan ratkaisun kaikkille budjeteille.
Uniikkia järjestelmällemme on se, että voit vaihtaa kaikkia PlasmaMade tuotteita toisiin milloin tahansa, siksi kutsumme sitä Plug & Play ratkaisuksi.

PlasmaMade esittelee PlasmaMade ilma-anturin. Tällä ilma-anturilla sinulla on 24/7 käsitys kodisi ilmanlaadusta. PlasmaMade-ilmaanturi on suunniteltu ja koottu huolellisesti parhaiden komponenttien kanssa, ja se on myös koottu Alankomaissa. Vastaava sovellus varmistaa, että voit lukea mitatut arvot suoraan älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi.
Tämä ilmaanturi mittaa kosteuden (RH), hiilidioksidin (CO 2), TVOC: n ja lämpötilan (C), ja valinnaisesti voit tilata hiukkasmoduulin sovelluksesta. PlasmaMade-sovelluksella on 4 vakioperusarvoa, josta saat tietoa ja neuvoja siitä, miten pääset helposti oikeaan elinympäristöön. Ensinnäkin tämä on tärkeää terveydellesi, mutta myös lompakollesi. PlasmaMade-ilmaanturi valvoo sinua 24/7, jättäen sinulle aikaa muihin asioihin.

Toivomme saavasi sinulle lyhyen kuvan filosofiastamme. Jatkossa PlasmaMade jatkaa työtä suodattimien parantamiseksi terveydellesi ja ruoanlaiton mukavuudelle. Seuraava tehtävämme on poistaa keittämisen aikana vapautunut hieno pöly kokonaan.

Jatkamme filosofiamme kehittämistä: kierrätetyn hupun ei tarvitse tarvita yli 300 m3 / h hyvän uuton saavuttamiseksi.

Mitä voit odottaa meiltä

A
100 % luonnollinen prosessi

Prosessista johtuu 99.9 % tuotto.

B
Korkea suorituskyky

Ei tarvitse mekaanisia esisuodattimia.

C
Mikro-organismit

Suodattaa kaikki haitalliset aineet.

D
Ajantasainen

PlasmaMade® ilmansuodatin mukautuu viimeisiin EU vaatimuksiin 2015.

Todistukset

TÜV Rheinland Nederland B.V. & CE sertifioitu
PlasmaMade® ilmansuodatinta testattiin TÜV Rheinland Nederland B.V. & CE ohjeiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa luotettavuutta ja turvallisuutta.

ISO 9001 sertifioitu
PlasmaMade® ilmansuodatinta valmistettiin ISO 9001-standardin mukaisesti.

Paras hinta-laatusuhde
Luokkansa edullisin plasma-ilmansuodatin.

Laatu-takuu
Plasma Made ilmansuodattimella on 5 vuoden takuu.filter_ass

info_pm

info_pm

latviaestoniabelgiumaustriacanadamexicoswitzerlandhungaryhongkongBosniaCroatiaAustraliaLuxembourgEgyptMalaysiaSloveniaMacaunorwayfinlandswedishfrenchitalyportugalturkeyGermanSpaindutchchinaSouth AfricasingaporedanishusarussiapolandczechEnglish